Firmaprofil

B. G. Montage ApS blev grundlagt d. 1. marts 2012. Indehaver Birger Glud Jensen, som selv er uddannet tømrersvend med mange års erfaring inde for faget, startede i sin tid op som montør med speciale i opsætning af solcelleanlæg i hele Jylland. Det var en eksplosiv start, men efter ændringer fra staten i solcelleordningen, blev vi nødt til at omlægge vores arbejdsområde.

B. G. Montage ApS skiftede derfor retning og begyndte at bygge tilbygninger, lave renoveringer/mindre nybyggerier, udføre efterisolering og have fuldentrepriser for private.

I 2017 påbegynder vi arbejdet med professionelle bygherrer, hvor arbejdet består af tagkonstruktioner på nybyggerier, samt isolering heraf.

Som følge af disse nye samarbejder, begynder B. G. Montage ApS at vokse, og vi gik fra 2-3 ansatte, til i dag at være omkring 30 ansatte i alt.

Vi er stolte over at kunne annoncere at vi i 2021 er blevet kåret til ”Børsen Gazelle”, det er en enormt stor anerkendelse for os og vores medarbejdere!

Vores dygtige medarbejderstab består i dag af tømrersvende, lærlinge, ufaglærte håndværkere, isolatører og administrativt personale.

Vores mål er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, forsøger vi altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

Kontakt os her​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt